Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Ingerul intunericului" by Sidney Sheldon * eBook PDF Kindle ePub Free

Ingerul intunericului

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Ingerul intunericului
  • Author : Sidney Sheldon
  • Release Date : January 02, 2017
  • Genre: Erotic Romance,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 2200 KB

Description

Detectivul Danny McGuire îl găsește pe Andrew Jakes ucis cu brutalitate și legat de trupul soției sale, frumoasa Angela Jakes, care abia a supraviețuit atacului. Vrăjit de ochii ei adânci, Danny jură să-l găsească și să-l pedepsească pe vinovat. Este primul său caz de o asemenea anvergură, iar sângeroasa crimă ajunge să-i bântuie viața. Cine este autorul? și de ce a lăsat-o în viață pe tânăra soție a lui Jakes, ale cărei chip și inocență i-au rămas întipărite în suflet?

Interesul lui McGuire devine o obsesie care se întinde pe zece ani și pentru care ajunge să plătească cu slujba. În cele din urmă, reușește să treacă peste eșecul acestei crime nerezolvate doar mutându-se în Franța. Însă când Matt Daley, fiul înstrăinat al lui Andrew Jakes, îl caută și-i spune că are dovezi noi și șocante despre caz, bărbatul devenit director în Interpol decide să pornească iarăși la vânătoare, pentru a răzbuna doi ochi de înger.

Plin de strălucire, fascinant È™i cu întorsături spectaculoase de situaÈ›ie care conduc spre un final È™ocant, romanul ÃŽngerul întunericului este un clasic Sidney Sheldon, bazat pe notiÈ›ele autorului.


Free Download "Ingerul intunericului" PDF ePub Kindle